Dynamic Menu
homeDynamic Orchestra

“Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en een energieke strijkersgroep. Dat is Band X'cited!”

WAARUIT BESTAAT X'CITED?

Onze zangers en zangeressen kunnen zowel de leadzang als achtergrondzang voor hun rekening nemen. Zij worden begeleid door het combo. Het combo vormt de basis van de band en wordt gevormd door de gitaristen, toetsenist/pianist en drums. Onze blazersgroep bestaat uit trompettist, trombonist en een saxofonist. Om het geheel compleet te maken heeft X'cited een strijkersgroep welke bestaat uit (alt)violisten en een cellist. Deze samenstelling maakt X'cited een uniek concept biedt binnen Nederland.

VOOR IEDEREEN EN ELKE GELEGENHEID!
Band X'cited biedt een complete en avondvullende (ruim 3 uur durende) show vol entertainment, gave geluids- en lichteffecten! Of het nu gaat om festivals, theatershows, business events, (after)party’s, personeels- of huwelijksfeesten, band X'cited heeft de flexibiliteit om een passende en kwalitatief hoogwaardige show neer te zetten die bij elk publiek en iedere gelegenheid past!

Graag gaan we met u in gesprek over hoe we van uw evenement een onvergetelijk event kunnen maken. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!