Dynamic Menu
homeDynamic Orchestra

“Uitstekende zang, een vette blazersgroep, een strak en swingend combo en
een energieke strijkersgroep. Dat is Dynamic Orchestra!”

 

WAARUIT BESTAAT DYNAMIC ORCHESTRA?
Onze zangers en zangeressen kunnen zowel de leadzang als achtergrondzang voor hun rekening nemen. Zij worden begeleid door het combo. Het combo vormt de basis van het orkest en wordt gevormd door de gitaristen, toetsenist/pianist en drums. Onze blazersgroep bestaat uit trompettisten, trombonisten en saxofonisten. Om het geheel compleet te maken heeft Dynamic Orchestra een strijkersgroep welke bestaat uit (alt)violisten, cellisten en contrabassisten. Deze samenstelling maakt dat Dynamic Orchestra een uniek concept biedt binnen Nederland.

VOOR IEDEREEN EN ELKE GELEGENHEID!
Dynamic Orchestra biedt een complete en avondvullende (ruim 3 uur durende) show vol entertainment, gave geluids- en lichteffecten! Of het nu gaat om festivals, theatershows, business events, (after)party’s, personeels- of huwelijksfeesten, Dynamic Orchestra heeft de flexibiliteit om een passende en kwalitatief hoogwaardige show neer te zetten die bij elk publiek en iedere gelegenheid past!

Graag gaan we met u in gesprek over hoe we van uw evenement een onvergetelijk event kunnen maken. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!